De tre finalisterna är utsedda!!

Nu har allmänheten sagt sitt. Rösterna är räknade och de segrande paren är klara! Ett stort grattis till er alla! Det ska bli spännande att föja fortsättningen, lära känna paren lite bättre och framförallt se vilket av paren som känner varandra bäst!

Finalisterna är:

Liza och Charlie





Emelie och Ola




Cecilia och Janke



Som sagt, ett stort grattis till er alla!!

Missa inte Oskarshamns Bröllopsmässa i Folkets Park den 23 maj!

Inslaget sändes i Landet runt!

Idag sändes inslaget från Smålandsnytt i tisdag i Landet runt så nu har man varit med på riks-tv också! Inte illa om jag fåt säga det själv ;)


Mässan närmar sig som sagt, mindre än en månad kvar! Nu börjar planeringen blir riktigt rolig. Det är nu vi ska sätta program, alla detaljer mm. Det är mycket som kommer hända på mässan, har en hel del överraskningar som jag bara längtar efter att få berätta om... fortsättning följer så fort jag kan berätta mer om det, men jag kan i alla fall berätta om att det rör sig om stora grejer!





Nu är röstningen av brudparen inne på sista slutspurten. Måndag kl. 08.00 är det dags! Då har vi våra tre finalister! Det har varit stort intresse, så stort intresse att vår röstningssystem inte funkat som det skulle utan var tvungen att starta om i torsdags morse, men redan nu har vi fått in nästan 7 400 röster!!! Jag har hör att det varit allt från massutskick på arbetsplatser till facebook-grupper för att värva röster till favoritpar. Kul med så stort intresse!

Jag är så avundsjuk på det par som kommer vinna alla dessa fina priser. Eller vad sägs om en natt i bröllopssviten på Hotel Corallen 



Hotell Corallen


Bröllopssviten Hotell Corallen




Missa inte Oskarshamns Bröllopsmässa i Folkets Park den 23 maj!



Då var man TV kändis också ;)

Jaha, då har man gjort sin TV-debut också. Var i och för sig bara med i några sekunder, men ändå. Skötte mig någorlunda tycke jag faktiskt också att jag gjorde för att vara första gången :). Se själv i slutet av dagens Smålandsnytt här! och berätta vad du tycker!


Mässan närmar sig med stormsteg och det är massor att göra. Just nu känns det som man jobbar med den dag som natt, så vi får verkligen hoppas att den blir bra så att man får betalt (genom nöjda besökare) för allt slit. På fredag börjar ju webb-tv-serien på nyheterna.net det ska bli kul! Ser verkligen fram emot starten!


4 092 röster!!!

Jag var bara tvungen att berätta; det är inte riktigt klok, vi har redan fått in 4 092 röster och det bara tickar vidare hela tiden. Tävlingen engagerar många vilket är jättekul!







Rösterna bara trillar in!!

Nu har vi publicerat våra tio kandidatpar, och rösterna bara trillar in! 3 276 röster from i lördags tills nu och röstningen pågår enda till nästa lördag. Gå in och rösta du med




På fredag börjar även serien att sändas! Det ska bli spännande! Här kommer du få föjla de tre finalisterna och få en hel del bra tips och ideer inför bröllop!

På mässan kommer det givietvis bli modevisningar, här kommer det visas kläder både för gäster och brudpar. Brudklänningarna kommer bl.a. från Singoalla i Växjö och konferencier för dagen blir självaste Jonas Frykman från Krepart som jobbat med både Ford Models', Scandinavian Models och Stockholm Attract.



Varför blir man så nervös så fort det kommer fram en kamera??

Ja, i måndags var det då dags för min TVdebut. Vi var ute på Fredriksbergs herrgård. En herrgård med riktigt bröllopsfeeling! Allt var frid och fröjd, reportern jättetrevlig, men så fort kammeran slås på så blir allt annorlund, man blir nervös börjar staka sig funderar på hur man egentligen sitter, ser ut, osv osv. Då var det ändå lite lättare att agera modell för en dag för då behövde jag ju i alla fall inte säga något. Men men att synas i TV som egen företagare är ju alltid bra och jag tror inte att jag gjorde bort mig allt för mycket ;) Inslaget kommer sändas på Smålandsnytt någon gång under nästa vecka kvart över sju, så kan tänka mig att mor och far sitter bänkade denna vecka!





Fredriksberg Foto: Petra Gustafsson








Fredriksberg Foto: Petra Gustafsson



Nu är som sagt de 10 finalisterna utsedda! På lördag hittar du dem på Östran/Nyheternas hemsida. Där kan du även rösta på de tre par som du tycker att vi ska följa i serien, och då också vilket par som kommer ta hem vinsten med de fantaskiska priserna. Eller vad sägs om att få välja ut en av de över 500 klänningar som finns hos Singoalla i Växjö för en dag!




Från kollektionen Fashion dream








Vinnaren får åka Limo!

Idag är sista anmälningsdag för de som vill vara med och tävla om fina priser till sitt blivande bröllop! Här kommer ett lyckligt brudpar att vinna priser som kommer förgylla både deras bröllop och deras blivande liv tillsammans. Vi har fått in över 40 nomineringar!!!

Än så länge är priserna hemliga, men måste ändå läcka att den som vinner kommer få åka limo från kyrkan den lyckliga dagen. De som bjuder på det här är East Coast Limo och det är inte vilka limousiner som helst, här får ni ett smakprov






LINCOLN TOWN CAR LIMOUSINE – BOU 300
8,6 meter lång för 8 passagerare. Utrustad med all lyx. DVD, 3 tv-skärmar, CD/Stereo, bar med glas, champangeställ samt en touchscreen där ni själva reglerar temperatur, ljus, musik m.m. Limousinen har även dubbla passagerardörrar för komfortabel i- och urstigning. I trafik april till november.









LINCOLN TOWN CAR LIMOUSINE – XOT 673
7,4 meter lång för 6 passagerare. Utrustad med all lyx. DVD, CD/Stereo, bar med glas, champangeställ samt en overheadpanel där ni själva reglerar temperatur, ljus, musik m.m. Limousinen har även dubbla passagerardörrar för komfortabel i- och urstigning. I trafik året runt.


och kolla här! för fler bilder. Det här priset vill jag ha!!



Ny artikel och snart TV!

Idag var det en nya artikel om bröllopsmässan i Nyheterna en riktig bra artikel, och på måndag är det dags att spela in för TV. Smålandsnytt ringde mig idag, de kommer ha temat relationer och där ska jag vara med och prata bröllop och relationer. Det är väldigt viktigt att vårda sin relation under hela bröllopsplaneringen, det är så lätt att den ena (oftast bruden) bara kör på, vilket lätt leder till bråk och i värsta fall separation. Här gäller det att prata, förstå och kompromissa. Det här kommer blir TV-debut för mig! Jätteskoj och spännande!!  


Lovade er bilder från fotograferingen häromdagen! Riktigt nöjd faktiskt, men så är det väl om man blir fotad av ett proffs Candice Lee Olin



Älskar bakgrunden!




Lite wild och crazy!





och en ansiktsbild fick vi också till!






Som sagt det var riktigt rolig att agera modell för en dag. Det är inte alla som får den chansen!


Mässan rullar på, vi har fått in 35 nomineringar till bröllopspar som vill vara med i tävlingen. I helgen kommer juryn utse 10 par som ni sedan kommer få rösta på så vi tillslut har tre par kvar, det är de här tre paren som vi kommer får följa i webb-tv-serien.


Mässan börjar också fyllas på både Gröndals Guld & Silver och Väskan har nu hoppat på tåget!

 

 

 







Radiosändning, Oskarsgala och nya utmaningar!

Det har varit tokigt mycket nu ett tag, är nästan en och en halv vecka sen jag skrev sist så här kommer en liten uppdatering. Förra tisdagen var det som sagt direktsändning av P4 programmet Müsli från Franssons blommor i Oskarshamn där vi pratade om vår jakt på brudpar och kommande trender in brudbuketter. Lyssna direkt här!



 
Maria Skagelind från Müsli var och hälsade på, själv befann jag mig bakom kameran.


I helgen var det dags för årets Oskarsgala som blev en riktig succé. Läs om vinnarna och se bilder här! 

I mitt jobb med Oskarsgalan ansvarade jag för samordningen av priskategorierna, faktureringen och biljetthanteringen. Gissa om jag blev nervös när vi skulle göra bordsplaceringen och de räknade till 390 gäster och vi bara hade 381 platser!! Men som tur var det en felräkning från deras sida och mina beräkningar stämde. Min starka sida är ju min noggrannhet så brista där vore väldigt pinsamt.

I och med Oskarsgalan avslutade jag mitt uppdrag på Attraktiva Oskarshamn och kommer nu helhjärtat satsa på mina egna företag Sagobröllop i Oskarshamn och AK Event, fast kommer även göra en del inhopp på Hotell ett och ha en och annan ridlektion på Oskarshamns ridklubb med andra ord kommer jag nog inte behöva gå sysslolös ;)



Idag var en helt underbar vårdag så vi tog tillfället i akt att gå ut och fota lite nya bilder till hemsidor och bloggen. Candice är en fantastisk fotograf och guidade mig igenom det hela. Det var riktigt kul att agera modell för en dag. Bildbevis kommer inom kort.

Jakten på brudpar har gått över förväntan. Vi har fått in närmare 40 blivande brudpar och det går förfarande att rösta. Läs mer om det här! Att utse finalisterna kommer inte bli lätt. Men det är ju ett ganska angenämt problem måste jag säga.

Även mässhallen börjar nu fyllas på, fast vi har fortfarande platser kvar så det är bara att höra av dig om du är förtagare inom bröllopsbranschen.

Nu har min lilla Loppa försök få min uppmärksamhet ett bra tag, så nu är det väl dags att gå ut med henne, kan ju inte jobba jämt :)



Lilla Loppan!


RSS 2.0