Vinnaren får åka Limo!

Idag är sista anmälningsdag för de som vill vara med och tävla om fina priser till sitt blivande bröllop! Här kommer ett lyckligt brudpar att vinna priser som kommer förgylla både deras bröllop och deras blivande liv tillsammans. Vi har fått in över 40 nomineringar!!!

Än så länge är priserna hemliga, men måste ändå läcka att den som vinner kommer få åka limo från kyrkan den lyckliga dagen. De som bjuder på det här är East Coast Limo och det är inte vilka limousiner som helst, här får ni ett smakprov






LINCOLN TOWN CAR LIMOUSINE – BOU 300
8,6 meter lång för 8 passagerare. Utrustad med all lyx. DVD, 3 tv-skärmar, CD/Stereo, bar med glas, champangeställ samt en touchscreen där ni själva reglerar temperatur, ljus, musik m.m. Limousinen har även dubbla passagerardörrar för komfortabel i- och urstigning. I trafik april till november.









LINCOLN TOWN CAR LIMOUSINE – XOT 673
7,4 meter lång för 6 passagerare. Utrustad med all lyx. DVD, CD/Stereo, bar med glas, champangeställ samt en overheadpanel där ni själva reglerar temperatur, ljus, musik m.m. Limousinen har även dubbla passagerardörrar för komfortabel i- och urstigning. I trafik året runt.


och kolla här! för fler bilder. Det här priset vill jag ha!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0