Tiden springer...

Oj oj oj, nu har det verkligen gått lång tid sedan jag skrev sist, tittade i statistiken och såg att det stod två veckor och fem dagar!! Är det verkligen så längesen?!? Tiden har bara sprungit förbi sen mässan. Mycket har hänt, fjärde avsnittet i vår brudparstävling finns att se på Nyheternas hemsida, Liza och Charlie från Nybro tog hem segern läs mer om det här, mässan gick bra! Med närmare 200 besökare får man väl se ett fösta år som lyckat! Nästa år satsar vi på en dubbelt så stor mässa. Om ni vill ha en mässa även nästa år förstås?! Våra utställare var iaf nöjda och hoppas på en fortsättning och det känns ju bra!

Modellerna var hur duktiga som helst! Jag är jättestolt över att modevisningen var så proffsig! Fast det kanske var för att det var Candice och inte jag som höll i det projektet ;)

Jag är så tacksam över alla underbara hjälpar vi hade på plats som såg till att det blev så fint och att allt flöt som det skulle och så att även efterarbetet med nedplockningen av allt blev gjort. Jag skulle vilja ge er alla en jättekram!

Nu gäller det att fundera ut hur vi gör det ännu bättre till ett nästa år… rättar till saker som inte riktigt gick som vi hade hoppats på och inte riktigt hann med och fundera på hur vi kan växa. Kom gärna med kommentarer på hur vi ska lyckas. Det kommer även dyka upp en enkät som vi hoppas att ni vill svara på. Det är ju för er skulle vi anordnar den! 

Nähä, nu ska jag ta ut lilla Loppan i solen, nu får det vara färdigjobbat för idag. Det är ju trots allt söndag, man kan inte jobba jämt! :)


RSS 2.0