Imorgon pratar vi bröllopsmässa i radion

I morgon från klockan 09.00 sänder SR P4 Kalmar sitt morgonprogram Müsli direkt från Franssons blommor i Oskarhamn. Där kommer vi prata bröllop, bröllopsmässa och vår jakt på blivande brudpar till webb-tvn. Det kommer även bjudas på en hel del tips om vad som gäller för brudbuketten nu i vår. Har du inte möjlighet att lyssna direkt kommer inslaget finnas i arkivet i 30 dagar.

På tal om webb-tvn så har vi fått in massor av nomineringar, men man kan aldrig få för många, känner du någon som ska gifta sig eller ska NI gifta er inom de närmsta åren? Skicka in din nominering till [email protected]



Själv har jag nu tagit steget fullt ut i egen företagar-världen. Har fram till nu varit anställd på ett stort företag här i Oskarshamn och jobbat på Attraktiva Oskarshamn tillsammans med fantasktiska Sofie som jag har lär mig massor av det senaste året, men har idag skrivit på papprena och from 1 april står jag helt på egna ben. Spännande!




Är så stolt över hemsidan!

I takt med att hemsidan fylls på blir den också riktigt snygg. Se själv www.obm2010.se 

Nomineringar av blivande brudpar trilla in, både par som anmäler sig själva och de som blir nominerade av andra. Jag längtar så till vi ska köra igång med filmningen. Tänk att vi kommer ha en egen bröllops-tvserie här i Oskarshamn inte illa! Känner du någon som bör vara med, skicka din nominering till [email protected]


Vilka ringar man ska välja är en svår nöt att knäcka. Klänningen väljer du ju den som du för tillfället tycker passa bäst och är snyggast och 10-20 år senare kan du titta på bilderna och skratta åt hur vi såg ut 2010, men ringen ska du ha för evigt och där gäller det att tänka till. Ska du välja en trendig ring, eller en klassisk? Har du för tillfället en stil som du kommer ha resten av livet eller ska du tona ner din stil lite i ditt ringval. Själv gillar jag förtillfället de tvåfärgade ringar, men jag undrar om det är de jag skulle välja om jag på allvar skulle leta ringar?


Den här ringen kommer ifrån T.C.O.L Fantasy 643/5 och finns på Nordstans Guld

  

Blivande brudpar i Oskarshamn med omnejd sökes!

Funderar ni på att gifta er, varför inte ta tillfället i akt. Just nu söker vi blivande brudpar som kommer få chansen att vinna fina priser till sitt bröllop till ett värde av ca 40 000 kr. Läs mer om detta på Oskarshamns Bröllopsmässas hemsida.


Ni som läst Östran/Nyheterna i dag missade väl inte vår snygga annons:






Designad av Candice som dessutom gör hemsidan och allt marknadsförings-material, mässan skulle aldrig bli så bra och hålla den klass som den kommer att göra utan henne. I vanliga fall jobbar Candice med fotografering och film och tv på Pandamedia.


Gissa vad!!! Vi har redan fått in en hel del nomineringar! Vi har visst många giftassugna häromkring. Men självklart kan du fortfarande nominera er eller en vän. Skicka ett mail med namn och en beskrivning av er eller det blivande brudparet till [email protected]


Nu är det dags att fixa lite med min egen hemsida och titta på "Mästarnas mästare", vem skulle tro att jag skulle gilla ett program fullt med sportstjärnor ;)





Nu är det på rullning!

Nu känner jag att vi är på gång! I onsdags var det en jättebra artikel i Nyheterna. Nyheterna som även är mediapartner till mässan, så i deras tidning och på webben kommer ni få veta en hel del om Oskarshamns BröllopsMässa! Igår var vi på annonsavdelningen för att lägga upp planen för annonsering och i dag beger vi oss till Hotell ett för att prata om deras medverkan på mässan så nu händer det grejer.

Fick höra en ganska rolig historia idag, en bekant till mig hade frågat en man: - Är du gift? och fick svaret:
- GIFT!?!?! Nej för tusan! De e ju sånt man ger ti möss å råttera!

Det är tur att inte alla tänker så för i så fall skulle jag varit utan jobb :) Tyvärr är min sambos inställning skrämmande lik den här mannens. Jag undrar om jag själv någon gång kommer bli gift, som det känns nu vill jag ju givetvis det. Bröllop är ju min stora passion, strävan efter det perfekta bröllopet är ju det jag brinner för. Fast det kanske är det som kommer bli mitt fall. Ju fler bröllop jag planerar ju högre krav kommer jag ställa på mitt eget bröllop vilket kanske slutar med att jag har så höga krav att jag ger upp för att jag vet att det aldrig kommer bli så. Eller så blir det helt tvärt om att vi sticker iväg till en söderhavsö bara han och jag och gifter oss på en strand i vår ensamhet och beställer roomservice och njuter....jaja, man kan ju drömma! :)


Jag nämnde i ett tidigare inlägg om trender med färginslag till det vita, denna är inte så jättedrastisk men hittade en helt underbar rosa sko på Ramona Design med matchande väska till







också en helt fanastisk vit sko med tiara och strumpeband


Medgångar och motgångar...

Jag har ju planerat mässor förut, det är som sagt inte första gången, men det är första gången jag gör det i eget företag, det är första gången det är mina pengar som står på spel!! Skulle det vara så att mässan skulle gå back är det ju jag som står där och får hosta upp pengarna. I och för sig har jag aldrig lyckat att göra en mässa till en förlustaffär och kommer inte göra det den här gången heller men det känns lite mer i magen.

Pratade med kommunen häromdagen för att höra om de kunde hjälpa oss med tanke på vilket lyft det här kommer bli för alla småföretagare inom bröllopsbranschen, men icke det kan inte gå in och sponsra ett enskilt företag... men vadå sponsra ett enskilt företag, det är ju jag och Candice som går in och gör jobbet för alla andra, det är ju vi som gör allt slit och de andra behöver bara komma till mässan. Men men jag förväntade mig väl inte så mycket mer av kommunen. Några som däremot hoppade på direkt var Östran/Nyheterna hoppas ni har tidningen annars får ni följa oss på deras hemsida istället. På måndag har vi första planeringsmötet ska bli spännande! Och ska bli skönt att äntligen komma igång med säljarbetet efter det!

Nu är det dags för lite jobb med Oskarsgalan, OskarshamnsAkademien och Oskarshamn i allmänhet!

Ur högtalarna strömmar Lars Winnerbäck...underbart!


RSS 2.0