Modellerna har provat bröllopsklänningar!

I dag tog vi med oss hela modellgänget och åkte till Singoalla i Växjö för att prova ut brudklänningar och herrkläder. Det fanns mängder av klänningar så det tog sin lilla tid, men tillslut hade vi lyckat hitta flera outfits till våra tjejer och killar. Jag ångrar så att jag glömde plocka upp kameran och ta några bilder. Fast klart desto mer spänning blir det för er som ska se visningen. Och jag vet även att ett webb-tv-avsnitt från dagen kommer så småningom upp på www.nyheterna.net

Resan började redan klockan nio i morse från stora torget här i Oskarshamn. På vägen till Växjö tapetserade vi affischer i varenda by. Ingen ska missa att det är Bröllopsmässa i Oskarshamn nästa helg!

Strax efter elva var vi på plats i butiken och där började dagen med att spela in en reklamfilm. Rebecca var den som fick rollen som brud i filmen, efter det var det då som sagt dags för utprovning. Tjejerna fick själva titta runt och plocka ut klänningar som de skulle vilja visa, därefter hjälpte Linda från Singoalla dem att plocka ut de klänningar som passade dem bäst.

Efter strax över tre timmars provning var det ett gäng trötta men nöjda modeller som käkade en välbehövlig lunch innan det bar hem till Oskarshamn igen. 

En riktigt rolig och givande dag, men gissa om man var trött när vi kom hem!

Jaha, nu går vi in på finalveckan, på söndag smäller det!


Missa inte Oskarshamns Bröllopsmässa i Folkets Park den 23 maj www.obm2010.se  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0